Over hypotheken

Hoe zorg ik ervoor dat ik de hypotheek kies die echt bij me past? Welke voorwaarden zitten er aan de verschillende hypotheken die ik kan kiezen? Zitten er geen addertjes onder het gras? Wat is een verstandige keuze gezien mijn persoonlijke situatie? Dit zijn allemaal vragen die je kunt hebben als je een hypotheek wilt nemen. De antwoorden zijn vaak complex. 

De details en regeltjes maken het regelen van je hypotheek er niet makkelijker op. En daarnaast zijn er ook altijd nog hardnekkige misverstanden, zoals het misverstand dat je een verbouwing niet zou kunnnen meefinancieren. Niets is echter minder waar! Wij vertellen u er graag alles over. HVB Hypotheken richt zich op het volledig ontzorgen van de klanten in het hypotheektraject. Zodat u een gerust gevoel heeft over een belangrijk financieel aspect in uw leven.

We richten ons op starters op de woningmarkt, verhogingen van hypotheken, doorstromers en ondernemers. Daarnaast bieden we maatwerktrajecten in individuele gevallen, bijvoorbeeld in geval van ontslag, een scheiding of overlijden. In onze adviezen zijn de AFM (Autoriteit Financiële Markten) kwaliteitscriteria leidend.

We werken volgens het volgende stappenplan:

1. Onderzoek: hoe is uw persoonlijke situatie?
2. Advies: Welke financiële oplossing past bij u en uw situatie?
3. Zoeken: Welke aanbieder heeft de financiële oplossing die bij u past?
4. Hypotheekaanbod: Heeft u gekozen? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat u de offerte krijgt.
5. Onderhoud: U heeft een contract. Daarna houden wij in de gaten of het goed gaat.

De hypotheekadviseurs van HVB Hypotheken zijn aangesloten bij de erkende kwaliteitsinstituten. Met hun ervaring in de hypotheekwereld komen ze tot een zeer persoonlijk, passend advies en een scherpe bemiddeling. Het advies is onafhankelijk: we kijken wat het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Bent u op zoek naar hypotheekadvies en bemiddeling? Neem vrijblijvend contact op met HVB Hypotheken dan kunnen we samen kijken wat goed bij u past. We geven u naast onze vaste diensten ook gratis begeleiding bij de notaris en doen hiernaast gratis uw eerste belastingaangifte.

Dienstverleningsdocumenten HVB Hypotheken:

Beheerst beloningsbeleid
Dienstenwijzer 2019
Dienstverleningsdocument vermogen opbouwen
Dienstverleningsdocument hypotheekaanvraag
Dienstverleningsdocument risico's afdekken
Klachtenreglement
Stukkenlijst
Inventarisatieformulier
Werkgeversverklaring
Algemene voorwaarden

Nu zelf berekenen Maak vrijblijvend een afspraak

Openingstijden


Ma t/m vr 9.00u tot 17.30u

Za 9.00u tot 12.30u

's avonds op afspraak

alt
alt